Siūlome precizišką ir itin tikslų maisto netoleravimo tyrimą, kurį galite atlikti „Riešės šeimos klinikoje“. Šis ištyrimas apima net net 283 skirtingi maisto produktus:
- Grūdines kultūras;
- Vaisius ir daržoves;
- Riešutus;
- Įvairių rūšių mėsą, žuvį bei jūrų gėrybes;
- Pieno produktus ir kiaušinius;
- Grybus;
- Įvairius prieskonius ir gėrimus.
Tyrimą atliekame trečiadieniais iki 10 val. ryto. Laukiame Jūsų!
MAISTO PRODUKTŲ SĄRAŠAS | |
JAVAI IR SĖKLOS | |
Avižos | Kviečiai paprastieji (lenkiški) |
Burnotis | Aguonos |
Miežiai | Moliūgo sėklos |
Grikiai | Bolivinės balandos sėklos (kvinoja) |
Kedrinės pinijos | Rapsai |
Kukurūzai | Ryžiai |
Durum kviečiai (kietagrūdžiai) | Rugiai |
Eikorn kviečiai (laukiniai vienagrūdžiai) | Sezamo sėklos |
Emmer kviečiai (dvigrūdžiai) | Spelta |
Glitimas | Saulėgrąžos |
Kanapių sėklos | Kviečiai |
Linų sėmenys | Kviečių sėlenos |
Lubinų sėklos | Kviečių gliadinai Tri a Gliadin |
Salyklas (miežių) | Kviečių želmenys |
Soros | |
PIENAS IR KIAUŠINIAI | |
Pasukos | Karvės pienas Bos d 8*(kazeinas) |
Camembert sūris | Buivolės pienas |
Ementalio sūris | Kupranugarės pienas |
Gouda sūris | Ožkos pienas |
Grūdėta varškė | Ožkos pieno sūris |
Karvės pienas | Avies pienas |
Mozzarella sūris | Avies pieno sūris |
Parmezano sūris | Kiaušinio baltymas |
Karvės pienas Bos d 4* | Kiaušinio trynys |
Karvės pienas Bos d 5* | Putpelės kiaušinis |
MĖSA | |
Antiena | Vištiena |
Jautiena | Kalakutiena |
Veršiena | Triušiena |
Elniena | Ėriena |
Ožkiena | Strutiena |
Tauriojo elnio mėsa | Kiauliena |
Arkliena | Šerniena |
ŽUVIS IR JŪROS GĖRYBĖS | |
Atlanto menkė | Širdutės (moliuskai) |
Atlanto silkė | Jūrinės ausinukės (moliuskai) |
Jūrinis ešerys | Midijos |
Karpis | Krabas |
Ungurys | Ikrai |
Ančiuviai | Omaras |
Sardinės | Plačiažnyplis vėžys |
Plekšnė | Paprastoji šiaurinė krevetė |
Dorada | Aštuonkojis |
Juodadėmė menkė | Šukutės |
Jūros lydeka | Sepija |
Skumbrė | Krevetės |
Jūrų velnias | Kalmarai |
Lašiša | Veneridos (moliuskai) |
Jūrų liežuvis | Austrės |
Upėtakis | Lenktasis peilenis (moliuskas) |
Tunas | Karosas |
Otas | Lydeka |
Kardžuvė | Dygioji raja |
RIEŠUTAI | |
Migdolai | Pekano (karijos) riešutai |
Braziliški (bertoletijos)riešutai | Kokoso pienas |
Anakardžio riešutai | Pistacijos |
Kokosas | Graikiniai riešutai |
Lazdyno riešutai | Kaštainiai |
Kolamedžio riešutai | Valgomoji viksvuolė |
Makadamijos riešutai | |
VAISIAI | |
Obuoliai | Arbūzai |
Abrikosai | Gervuogės |
Bananai | Mėlynės |
Greipfrutai | Vyšnios |
Kiviai | Spanguolės |
Citrinos | Datulės |
Laimas (žalioji citrina) | Šeivamedžio uogos |
Mangai | Figos |
Melionai | Agrastai |
Nektarinai | Vynuogės |
Apelsinai | Ličiai |
Papaja | Šilkmedžio uogos |
Pasiflora | Dumplainiai |
Persikai | Razinos |
Kriaušės | Avietės |
Ananasas | Raudonieji serbentai |
Slyvos | Braškės |
Granatai | Mandarinai |
ANKŠTINĖS DARŽOVĖS | |
Baltosios pupelės | Cukriniai žirniai |
Šparaginės pupelės | Žemės riešutai |
Lęšiai | Soja |
Spindulinė pupuolė (Mung pupelės) | Tamarindas |
Žirniai | Avinžirniai |
DARŽOVĖS | |
Morkos | Šparagai |
Brokoliai | Cukinijos |
Briuselio kopūstai | Baltieji gūžiniai kopūstai |
Gūžiniai kopūstai | Bambuko ūgliai |
Kalafiorai | Kaparėliai |
Salierai gumbiniai | Cikorija |
Salierai stiebiniai | Askaloniniai česnakai |
Lapiniai burokėliai | Salotinės trūkažolės |
Pekino kopūstai | Česnakai |
Agurkai | Valgomieji krienai |
Baklažanai | Kiwano (raguotieji moliūgai) |
Lapiniai kopūstai | Salotinės sultenės |
Kaliaropės | Didžioji dilgėlė |
Porai | Kininiai bastučiai |
Alyvuogės | Muskusiniai (sviestiniai) moliūgai |
Svogūnai | Hokkaido moliūgai |
Šalotiniai svogūnai | Radicchio salotos |
Pastarnokai | Šalotiniai svogūnai |
Bulvės | Rėžiukai |
Ridikėliai | Laiškiniai česnakai |
Burokai | Artišokai |
Raudonieji kopūstai | Gražgarstės (rukola) |
Špinatai | Avokadai |
Pomidorai | Pankoliai |
Saldžiosios bulvės (batatai) | Savojos kopūstai |
Ropės | Romanesco žiediniai kopūstai |
Meškinis česnakas | |
PRIESKONIAI | |
Anyžius | Citrinžolė |
Bazilikas | Mairūnas |
Lauro lapai | Mėtos |
Kmynai | Garstyčios |
Kardamonas | Muskato riešutas |
Kajeno paprika | Raudonėlis |
Čili pipirai | Paprika |
Cinamonas | Petražolės |
Gvazdikėliai | Pipirai (juodieji, baltieji, žalieji, raudonieji, geltonieji) |
Kalendra | Rozmarinas |
Kuminas | Šalavijas |
Karis | Peletrūnas |
Krapai | Čiobreliai |
Vaistinė ožragė | Ciberžolė |
Imbieras | Vanilė |
Kadagio uogos | |
VALGOMIEJI GRYBAI | |
Baravykai | Eringi (karališkosios kreivabudės) |
Voveraitės | Gluosninės kreivabudės |
Enoki (juodkotės ugniabudės) | Pievagrybiai |
KAVA IR ARBATA | |
Kava | Aliejinė moringa |
Kakava | Pipirmėtės |
Ramunėlės | Juodoji arbata |
Kinrožės | Žalioji arbata |
Jazminai | |
NAUJI MAISTO PRODUKTAI | |
Migdolų pienas | Naminis svirplys |
Alavijas (alijošius) | Didysis milčius |
Aronija | Skėrys keleivis |
Baobabas | Nori (jūržolė) |
Chlorella (žalieji dumbliai) | Dygminų aliejus |
Kiaulpienių šaknys | Spirulina |
Ginkmedis | Tapijoka (valgomasis manijokas) |
Kininis ženšenis | Wakame (jūros dumbliai) |
Varnalėšų šaknys | Jakono šaknis |
Guarana | Chia sėklos |
KITI | |
Medus | Kepimo mielės |
Apyniai | Agar agaras |
Cukranendrių cukrus | M-transglutaminazė mėsos klijai |
Šeivamedžio žiedai | Aspergillus niger |
Alaus mielės | Kryžmiškai reaguojanti determinantė CCD |
Tapkite mūsų pacientu
Tapti mūsų pacientu nuo šiol – kaip niekad paprasta! Prisiregistruokite prie mūsų klinikos neišėję iš namų.
DaugiauPaskambinkite jei turite klausimų
Jus išsamiai pakonsultuos draugiški mūsų specialistai.